Servis Klima uređaja sa 20 godina iskustva

Pon-Sub: 08:00 - 18:00

24h Hitne intervencije

Garancija

Garancija na servis 6 meseci

Pozovite nas: 063 657-395

Ratina, Kraljevo

Naše usluge

Ventilacioni-sistemi-0

Ventilacioni sistemi

Ventilacija je kombinovani proces dovođenja vazduha spolja u unutrašnji prostor i odvođenja vazduha iz unutrašnjeg prostora objekta van njega. Sistemi za ventilaciju projektuju se tako da se stvore najbolji mogući uslovi u prostoru u kome ljudi provode vreme.

Saznajte više
Hladjenje-servera-1

Hlađenje server sala

Sve većim razvojem IT opreme, posebno servera novije generacije, pojavio se problem generisanja velikih količina toplote, što je uslovilo primenu odgovarajućih rešenja hlađenja server sala, 24 časa 7 dana u nedelji

Saznajte više
Toplotne-pumpe-1

Toplotne pumpe

Toplotne pumpe su uređaji koji se koriste za grejanje i hlađenje objekata. Princip rada sistema sa toplotnim pumpama je da se toplotna energija iz jedne sredine/izvora prenosi u drugu pri čemu joj se povećava temperatura.

Saznajte više
Podno-grejanje-a

Podno grejanje

Električno podno grejanje je moderan, ekonomičan, efikasan, jednostavan i ekološki grejni sistem, namenjen zagrevanju svih prostorija. Može se koristiti kao osnovno ili dopunsko grejanje.

Saznajte više
Interfon-a

Audio i video interfoni

Interfon je danas postao nezaobilazan sistem komunikacije i služi za kontrolu pristupa Vašem stambenom ili poslovnom prostoru. Prednosti ovihn sistema su da obezbeđuju potpunu kontrolu nad događajima ispred vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Ulazna vrata su stalno zaključana i na taj način pružaju osećaj sigurnosti i bezbednosti. Pored komunikacije, interfoni imaju opcije za otvaranje električne brave, kao i nadgledanje prostora bez ostvarenog poziva.

Saznajte više
Kompenzacija--a

Kompenzacija reaktivne energije

Kompenzacija reaktivne energije predstavlja jedno od najefikasnijih rešenja za redukovanje troškova električne energije u proizvodnim postrojenjima uz jako kratko vreme otplate, manje od dve godine na većini projekata.

Saznajte više