Servis Klima uređaja sa 20 godina iskustva

Pon-Sub: 08:00 - 18:00

24h Hitne intervencije

Garancija

Garancija na servis 6 meseci

Pozovite nas: 063 657-395

Ratina, Kraljevo

Audio i video interfoni

Audio i video interfoni

Novi zahtevi tržišta su uslovili da jedan deo naših aktivnosti bude usmeren ka novim i atraktivnim oblastima kao što su audio i video interfoni.

Osnovne komponente ovih sistema su audio i video interfonske kombinacije sa mogućnošću poziva sa spoljnjih panela ili selektivne jedinice , kao i sve varijacije od obezbeđivanja privatnostiu u komunikaciji do mogućnosti komunikacije više korisnika .

Elektronski interkom sistem omogućava istovremenu konverzaciju između više korisnika uz minimalan broj potrebnih instalacionih provodnika.

Brojne su mogućnosti primene ovih audio i video interfonskih sistema u stambenim i poslovnim objekatima a u zavisnosti od do specifičnih potreba i zahteva korisnika.

Uz veliki izbor kamera za spoljnu i unutrašnju ugradnju omogućen je kompletan pregled i nadzor prostora opremljenog ovakvim sistemima.

Audio interfoni predstavljaju kvalitetno, jednostavno i ekonomičnorešenje za bezbednost poslovnog i stambenog prostora. Audio interfone odlikuje dugotrajnost, izdžljivost, jednostavnost instaliranja i upotrebe uz moderan dizajn i cene koje su prilagodjene mogućnostimadomaćih korisnika.

Video interfoni su kreirani da zadovolje sve bezbednosne potrebe savremenih korisnika. Osim komunikacije i otvaranja električne brave, video interfoni omogućavajui nadgledanje prostora bez ostvarenog poziva. Na tržistu se mogu naći modeli namenjeni za jednog ili više korisnika.

Interfon-c
Interfon-b