Servis Klima uređaja sa 20 godina iskustva

Pon-Sub: 08:00 - 18:00

24h Hitne intervencije

Garancija

Garancija na servis 6 meseci

Pozovite nas: 063 657-395

Ratina, Kraljevo

Podno grejanje

Električno podno grejanje

Električno podno grejanje je moderan, ekonomičan, efikasan, jednostavan i ekološki grejni sistem, namenjen zagrevanju svih prostorija. Može se koristiti kao osnovno ili dopunsko grejanje. Zbog svojih karakteristika ovaj sistem predstavljaj savremeno rešenje za grejanje i instalira se u podu, ispod završne podne obloge se može se ugraditi u svim vrstama podova, u novogradnji ili rekonstrukciji objekata.

Osnovna komponenta grejnih sistema su električni grejni kablovi i trake u vidu mnogobrojnih varijanti izrada i konstrukcija.Brojne su mogućnosti primene ovih grejnih sistema od zagrevanja stambeno-poslovnih objekata do specifičnih industrijskih potreba i zahteva.U građevinarstvu se primenjuju za električno podno grejanje , grejanje spoljašnih površina, kao što su rampe, garažni prilazi , stepeništa , grejanje krovnih oluka, zagrevanje staklenika.

Za sve Vaše specifične potrebe i zahteve pri projektovanju, nabavci ili izvođenju, rado ćemo učestvovati sa svojim konsaltingom u pogledu izbora najoptimalnijeg grejnog sistema i tehničkog rešenja.
Sva oprema koju mi isporučujemo poseduje pozitivne ateste koji odgovaraju standardima CE ISO 9002.
Za sve navedene primene električnih grejnih kablova isporučujemo prateću regulacionu i montažnu opremu.

Energetska efikasnost

Toplota se stvara samo kada je potrebna, 100% bez gubitaka u proizvodnji i prenosu, za razliku od drugih grejnih sistema.

Ekonomično grejanje

Niski troškovi instalacije i održavanja. Ušteda u troškovima eksploatacije zbog nižih temperatura u odnosu na druge grejne sisteme (cela površina poda je grejno telo) i preciznoj kontroli pojedinih prostorija.

Dugvečnost

Grejni kablovi i grejne mreže su posebno dizajnirani grejači koji nisu izloženi habanju i kao rezultat su veoma dugotrajni i ne zahtevaju nikakvo održavanje. Nakon ugradnje životni vek električnog podnog grejanja je praktično neograničen. Ne postoje gorionici, ili delovi sistema koji se pregrevaju, ili trpe mehanička i termička naprezanja.

Princip rada je zasnovan na zagrevanju velike površine poda na nisku tempereturu. Time se obezbeđuje ravnomerno zagrevanje i idealna raspodela toplote u prostoriji. Električno podno grejanje pruža prijatan osećaj uz minimalne troškove. Za razliku od drugih sistema, gubitci energije prouzrokovani provetravanjem ili lošom izolacijom svedeni su na minimum. Energija se koristi za zagrevanje površine poda umesto vazduha koji se mnogo brže hladi.

Podno-grejanje-b
Podno-grejanje-c