Servis Klima uređaja sa 20 godina iskustva

Pon-Sub: 08:00 - 18:00

24h Hitne intervencije

Garancija

Garancija na servis 6 meseci

Pozovite nas: 063 657-395

Ratina, Kraljevo

Servis klima uređaja

Servis klima uređaja

Servisiramo i održavamo rashladne i sve vrste klima uređaja, split sisteme, auto klime, klima komore, ventilacione sisteme, vazdušne zavese koje smo mi projektovali, isporučili opremu i montirali.

Ovlašćeni smo servis za većinu modela klima uređaja na našem tržištu
Prihvatamo i servisiranje postojećih uređaja u redovnoj eksploatacijii kao i instalacija ostalih isporučioca opreme i izvođača.

Za sve Vaše specifične potrebe i zahteve pri projektovanju , nabavci i reslizaciji, rado ćemo učestvovati sa svojim konsaltingom u pogledu izbora najoptimalnije opreme i tehničkog rešenja.

Popravka klima uredjaja se odnosi na sve delove i sklopove na klimama bilo kog proizvadjača bilo da je u pitanju popravka elektro-sklopova na spoljnoj ili unutrašnjoj jedinici, popravka plastičnih delova maske na unutrašnjoj ili na spoljnoj jedinici, popravka kompresora klime, popravka turbine, zamena freona ili čišćenje klima uredjaja.

Glavni razlog lošeg kvaliteta vazduha i neprijatnog mirisa u prostorijama koje se klimatizuju je slabo ili ne retko nikakvo održavanje klima uredjaja. Da bi se održala ispravnost klima uredjaja i sprečio razvoj bakterija nephodno je izvršiti periodično čišćenje klima uredjaja koje ne podrazumeva samo pranje filtera u unutrašnjoj jedinici i koje treba da obavlja za to ovlašćeni sevis. Nemojte dozvoliti da Vaša klima postane izvor zaraze ili da vam se klima pokvari. Čićenje klima uredjaja je poželjno uraditi pred početak letnje sezone kako bi se obezbedio nesmetan rad uredjaja i čist vazduh.

Servis-klima-9a
Servis-klima-12