Servis Klima uređaja sa 20 godina iskustva

Pon-Sub: 08:00 - 18:00

24h Hitne intervencije

Garancija

Garancija na servis 6 meseci

Pozovite nas: 063 657-395

Ratina, Kraljevo

O nama

20 Godina sa Vama

Servis Aeroklima

Servisiramo i održavamo rashladne i sve vrste klima uređaja, split sisteme, auto klime, klima komore, ventilacione sisteme, vazdušne zavese, toplotne pumpe i  instalacije kablovskog  podnog grejanja koje smo mi projektovali, isporučili opremu i montirali.
Takodje servisiramo i održavamo  audio i video interfone.
Ovlašćeni smo servis za većinu modela klima uređaja na našem tržištu
Prihvatamo i servisiranje postojećih uređaja u redovnoj eksploatacijii kao i instalacija ostalih isporučioca opreme i izvođača.

Za sve Vaše specifične potrebe i zahteve pri projektovanju , nabavci i reslizaciji, rado ćemo učestvovati sa svojim konsaltingom u pogledu izbora najoptimalnije opreme i tehničkog rešenja.

Pozovite nas

063 657-395

036 862-170

Radno vreme

Pon-Sub: 08:00 - 18:00

Istorija preduzeća

Preduzeće “AEROKLIMA” iz Kraljeva  osnovano 2000. godine je porodično preduzeće sa bogatim iskustvom u projektovanju, montaži  i servisiranju  ventilacionih, rashladnih i klimatizacionih sistema svih vrsta. Kompanija je tokom ovih 20 godina uspešno realizovala mnoge složene projekte u industriji grejanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC),  što je najbolji pokazatelj poverenja u profesionalnost naših zaposlenih i kvalitet obavljenog posla.

Izrada kompletnih projekata

Osim ugradnje. servisa i popravke  klima uređaja i opreme, rekuperatora vazduha i vazdušnih  zavesa vršimo i usluge izlaska na teren, pregleda konkretnih objekata, izradu projekata, izradu ponuda i izvođenje radova sa isporukom kompletne opreme za ventilaciju i klimatizaciju.